Webinar 'Van diƫten word je dik' - Dr. Luc Evenepoel

Niet alle diëten werken even heilzaam voor het lichaam. Bovendien gebeurt diëten het beste onder begeleiding van erkende diëtisten. Een erkende diëtist kan je terugvinden op de website https://vbvd.be/vind-een-dietist.

Maar hoe ga je dan wel gezond door het leven? Dr. Evenepoel doorprikt een aantal dieetmythes op een met humor doorspekte wijze en reikt praktische handvaten aan om een gezond en evenwichtig leven te leiden.

LM Plus organiseert samen met dr. Luc Evenepoel een webinar. De Vlaamse dokter is gespecialiseerd in diëten. Hij studeerde geneeskunde aan het KU Leuven en specialiseerde zich in anesthesie en intensieve zorg aan 'The University of Cape Town' in Zuid-Afrika. Enkele jaren geleden schreef hij de bestseller 'Levenslank'. In 2018 kwam hij met de opvolger 'Van diëten word je dik'.

De eerste honderd deelnemers aan dit webinar kunnen het boek "van dieten word je dik" gratis afhalen in een kantoor in de buurt. Deze deelnemers ontvangen na het webinar een e-mail met het kantoor waar dit boek kan opgehaald worden. Er zijn op dit moment reeds 100 inschrijvingen gebeurd dus alle boeken werden gereserveerd.

Het boek 'Van diëten word je dik' is een boek vol humor, onderbouwde waarheden over afslanken en vooral met de voeten op de grond. In dit boeiende webinar, die ondersteund is door de VBVD (Vlaamse beroepsvereniging van diëtisten), zal hij ons op weg helpen naar een gezondere levensstijl.

 

 

07/06/2021 - 07/06/2021
20 u - 21 u
Live vanuit je woonkamer